U bent hier: Home » Schilderij in opdracht

Als je schildert geef je.

Kleurrijke schilderijen, een mix tussen realistische en abstract werk met meestal vrouwen en abstract als thema zijn de belangrijkste kenmerken van mijn werk.

Schilderij in opdracht

Schilderij in opdracht

 

Na uitgebreid overleg over kleur en beeldvorming van jouw schilderij ga ik aan de slag met het uitwerken van je wensen voor het schilderij in opdracht.

Halverwege het proces overleggen we samen of dit aan jouw verwachtingen voldoet en wat we eventueel nog kunnen aanpassen. Het blijft een creatief proces en een eenmalige  creatie.

Spreekt mijn stijl van schilderen je aan en zoek je een uniek en speciaal schilderij? Een eyecatcher, die speciaal en uniek voor jou is geschilderd, volgens jouw wensen en kleuren die passen het interieur of in praktijk- of spreekruimte? Uniek is een schilderij met jouw logo waarin uw onderneming tot uitdrukking wordt gebracht.

Of schenk iemand een origineel cadeau voor een bijzondere gelegenheid? Denk hierbij aan bijvoorbeeld een jubileum, mijlpaal, verjaardag  of trouwerij. Misschien wel een herinneringsschilderij van bijvoorbeeld een dierbare of een speciale periode. Of uw huisdier? Ook is het mogelijk om materialen aan te leveren die in dan in het schilderij verwerk. Misschien een krant van de geboortedag of huwelijk. Verder is er na uitgebreid overleg veel mogelijk.

Overweeg dan om mij een schilderij in opdracht te laten maken voor jou!

De prijzen voor een schilderij van 100×100 liggen rond de € 550,– .

 

 

  Aanmelden...

  “Er wordt altijd over inspiratie gesproken, maar in werkelijkheid schilder je op expiratie. Als je schildert geef je. Ik schilder niet wat ik zie, maar wat of wie mij aanziet.”

  Stuur direct uw vraag

  Atelier:
  Zjoekowstraat 82 7002 DR Doetinchem

  Telefoon: +31619736787
  info@riakooistra.nl

   Aanmelden...